Založ si blog

Jednoduchí a zákerní kovidokrati. Už to schytali aj reštaurácie.

Nestačím sa čudovať. Skutočne nás naši vládni predstavitelia a tzv. odborníci majú až za takých hlupákov? Nový kovid automat je toho dôkazom. Takže zopár myšlienok k pravidlám otvárania reštaurácií:

Ak reštaurácia povolí vstup len zaočkovaným, môže byť úplne otvorená. Reštaurácie, ktoré povolia vstup pre testovaných alebo tých, čo prekonali ochorenie, môže otvoriť nanajvýš terasu. A nakoniec reštauráca, ktorá nebude kontrolovať kovid preukaz, bude môcť predávať len cez okienko!

Milí majitelia reštaurácií, myslíte si, že tu ide o vaše blaho a že vám týto farmalobisti urobili službičku? Nie! Alibisticky sa vyzuli zo svojej zodpovednosti a hodili ju na Vás. Veď, aký by bol rozdiel v tom, keby jasne povedali, napr. že do reštaurácie môžu vstúpiť len zaočkovaní a ostatní môžu dostať jedlo len cez okienko? Samozrejme ani toto nie je riešenie, ale oni nemajú gule vytvoriť ani takéto banálne pravidlo. Miesto toho vytvárajú reštaurácie pre očkovaných a okienka pre neočkovaných. Nestačí, že rozdeľujú ľudí, začali rozdeľovať aj podniky a ich majiteľov. Je očividné, že tu neide o záchranu ekonomiky, ale o ďalšiu segregáciu a rozdeľovanie spoločnosti.

Citujem z článku Pravdy: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/597181-konecne-sa-dozvieme-aky-bude-novy-covid-automat/

„Prevádzkovatelia reštaurácií budú mať v rukách tiež pomerne veľkú moc. Sami sa rozhodnú, koho obslúžia. Ak sa rozhodnú pre plne zaočkovaných, nemali by pre prevádzku platiť takmer žiadne obmedzenia.” – TOTO JE AKÝ OXYMORON ????????????????

Prestavme si hypoteticky situáciu, že všetky reštaurácie v meste sa rozhodnú pre variantu, že budú kontrolovať a púšťať len zaočkovaných. Kto bude znevýhodnený? Samozrejme že neočkovaní. A naopak, ak by všetky reštaurácie otvorili pre všetkých? V tom prípade očkovaní sú znevýhodnení, pretože si nemôžu ísť pohodlne sadnúť na jedlo, namiesto toho budú musieť ponížene čakať pred okienkom v rade s neočkovanými. O čo tu ide? JE TO ZJAVNÉ ROZDEĽOVANIE.

V okolí sa čoraz častejšie stretávam s očkovanými, ktorí zdieľajú rovnaký názor s neočkovanými a to je očkovanie na princípe dobrovoľnosti. A týto ľudia to vidia, pretože je to zjavné, neprehliadnuteľné. Neide o zdravie jednotlivca, spoločnosti, neide o oživenie ekonomiky, naopak ide o rozdeľovanie a likvidáciu ekonomiky.

Ak si dnes ľudia odmietajú pichnúť do seba tú tzv. očkovaciu látku, je isté že väčšina týcho ľudí sa nenechá „motivovať” sedením v reštaurácii. O očkovacej lotérii nehovoriac. Preto naša vláda a „odborníci” sú mimo! Oni sú buď takí slepí, alebo jednoduchí, už to neviem ani nechcem škaredšie nazvať. Veď nás ženú do kúta, nás ktorí nepodliehame fakenews z fakestreamu, pretože si opovažujeme používať vlastný rozum. Ale toto nevidia, že ak budeme v kúte odkiaľ niet úniku, tak to bude mať vážne následky na fungovanie spoločnosti? To znamená, že sú tak jednoduchí? Alebo sú zákerní a cieľom je práve to, aby tu došlo k nepokojom? Môj názor že aj, aj. Ale ich sa to bude tiež týkať. Nebudú tu naveky. Procesy, ktoré spustili a ak ich nezastavia, sú samodeštrukčné a zomelú aj ich. Toto by si mali Heger a spol. vrátane tých tzv.“odborníkov“ uvedomiť.

Je na nás, všetkých, očkovaných aj neočkovaných, aby sme sa konečne spamätali a uvideli, čo je za tým. A to nie je zdravie ani ekonomika, ale nič iné ako rozdeľovanie spoločnosti, vytváranie chaosu a neobmedzené zisky bigpharma a ich prisluhovačov.

Držím sa pravidla, pokiaľ nebude preukázané, že vakcína je bezpečná a úplne schválená skutočnými relevantnými autoritami, MŇA ZAOČKUJÚ LEN V REŤAZIACH A MOJE DETI LEN CEZ MOJU MŔTVOLU!

 

Zakázať názor, zrušiť diskusie

28.04.2022

Ak má byť priestor pre diskusiu otvorený len vyhovujúcim názorom, potom vôbec nemá význam viesť akúkoľvek diskusiu. A keďže sa nachádzame v stave, kedy sa diskusie povoľujú selektívne – sú témy o ktorých je možné diskutovať a sú také, o ktorých je to nežiadúce, alebo sú v diskusiách zablokované respektíve vymazané nežiadúce a nepohodlné názory, úprimné [...]

Pán Makara z RTVS, kde kúpim taký respirátor? A za toto platíme koncesionárske poplatky?

21.11.2021

Po zverejnení môjho posledného blogu, keďže bol vymazaný z hlavného zoznamu údajne kvôli porušeniu zásad osobného blogu, som sa v nasledujúcom článku vyjadril, že tu končím. Nestalo sa tak, keďže tú donebavolajúcu faloš nedokážem prehliadať. Je síce množstvo blogovacích platforiem, ale rozhodol som sa, že tu zostávam a liberálnym extrémistom rôznym kaktusíkom [...]

Príďte 17. 11. na protesty!

13.11.2021

V týchto neuveriteľne pohnutých časoch je výrok M. R. Štefánika nanajvýš aktuálny. “Kto si myslí, že mu slobodu druhí vybojujú, ten jej nie je hoden.” Ide o prelomový dátum, ktorý rozhodne o našich životoch, o našej budúcnosti, o tom či Slovensko sa vymaní spod tyranie krutovlády, alebo všetko ostane po starom a pokračujúca kovidiktatúra nadobudne charakter toho [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 94202x
Priemerná čítanosť článkov: 3039x

Autor blogu

Kategórie