Založ si blog

Bojujme za! Nie proti. Odkaz pre liberálov a venovanie človeku s veľkým Č.

Žijeme v zlých časoch. V časoch, ktoré vyvrcholili do zdanlivého víťazstva globalistov a ich prisluhovačov. Zámerne píšem zdanlivého, pretože už dnes je nad slnko jasné, že vyhrali množstvo bitiek, ale finálny boj je pred nami. Boj o podstatu človeka, o prirodzenú a normálnu rodinu, kde otec je muž a žena matka. Boj o národ, ktorý vie byť sebestačný a nepotrebuje k svojej existencii rady povýšeneckých, egocentrických a falošných globalistov, ale hľadá a ponúka rovnocenné priateľstvo a vzájomnú spoluprácu každému, kto ich prijme. Boj o naše deti, ktoré majú právo vyrastať v šťastných, zdravých rodinách a majú právo na vzdelanie, ktoré nie je zdeformované skrivenou optikou úchylných, skorumpovaných politikov, progresívnych mimovládok a korporátnych médií. V tomto boji nemôžu byť globálne riadiace štruktúry víťazom. Je to nemožné, pretože tie tzv. “elity” skrz vojny, ktorú rozpútali, dovedú svet k totálnej záhube civilizácie a tá vojna nebude mať víťazov. Zatiaľ a pravdepodobne ani najbližších niekoľko storočí civilizácia nenájde prostriedok, aby sa natrvalo presťahovala na inú planétu alebo inú galaxiu. Je to smiešna predstava. Elon Musk a jemu podobní progresívni vynálezci nevedia poriadne zostrojiť ani spoľahlivý elektromobil, nieto ešte medziplanetárny dopravný prostriedok a to minimálne najbližších niekoľko storočí, ak vôbec civilizácia ešte bude existovať. Sú teda len dve možnosti, buď návrat k tradičným hodnotám, ktoré nás sprevádzali stáročia, alebo koniec civilizácie. Transhumanizmus, dystopická globálna spoločnosť bez minulosti, tradícií a identity môžu existovať, ale len veľmi krátko.

Dnes je potrebné si uvedomiť, že tento boj nesmie byť proti Sorosovi, prezidentke, vláde, liberálom. Ak sa sústredíme len na nepriateľa, stratíme cieľ. Preto boj musí byť zameraný nie proti, ale za… Za zdravú rodinu, za zdravý národ, za skutočné hodnoty, ktoré nie sú kvantifikovateľné v materializme. Preto nebojujme proti všetkým tým negatívnym silám, ale bojujme za prežitie, hodnoty, rodinu, národ, naše deti. Toto bude boj aj o vyhorené alebo stvrdnuté srdcia predovšetkým mladých, ktorých často hanlivo označujeme ako kaviarenskí povaľači. Musíme o nich zabojovať, my im proste musíme otvárať oči, pretože oni spia. Oni nežijú v realite, ale v rozprávke, ktorú im denno denne servírujú Markýza, Joj, RTVS, denník N, SME, aktuality, startupe, interez a podobné dezinformačné médiá. Mladí, ale aj všetci tí, ktorí, sú síce súčasťou tohto národa, i keď už mnohí ho v srdciach opustili, majú stále na výber. Buď si klapky z očí nezložia a zostanú tým pomyselným atómom sebadeštruktívneho molocha, alebo sa prebudia a stanú sa súčasťou víťazov a pokračovateľov rodu Homo Sapiens Sapiens.

Na záver jeden krátky odkaz tým, ktorí sa hlásia k súčasnému liberalizmu. Nezabúdajte odkiaľ pochádzate. Čo ste všetko dostali od Vašich rodičov. Čím všetkým museli Vaši predkovia prejsť, kým sme získali túto krehkú slobodu, ktorá však môže zo dňa na deň zmiznúť bez toho aby ste si to všimli. Zamyslite sa, či hodnoty, ktoré v dnešnej dobe zastávate sú tou správnou cestou, ktorou by išli aj Vaši predkovia a či by ste tu v takom prípade vôbec existovali.

Tento blog by som chcel venovať človekovi s veľkým srdcom, ktorému vďačíme za množstvo úprimných a povzbudzujúcich slov a ktorého posolstvo bude ešte dlho v našich srdciach, ale žiaľ už nie je medzi nami. Ďakujem Vám pán ThDr. René Balák, Ph. D. Česť Vašej pamiatke!

https://www.youtube.com/channel/UCQj1UCoD_PynNUYmHRN3SVA

Zakázať názor, zrušiť diskusie

28.04.2022

Ak má byť priestor pre diskusiu otvorený len vyhovujúcim názorom, potom vôbec nemá význam viesť akúkoľvek diskusiu. A keďže sa nachádzame v stave, kedy sa diskusie povoľujú selektívne – sú témy o ktorých je možné diskutovať a sú také, o ktorých je to nežiadúce, alebo sú v diskusiách zablokované respektíve vymazané nežiadúce a nepohodlné názory, úprimné [...]

Pán Makara z RTVS, kde kúpim taký respirátor? A za toto platíme koncesionárske poplatky?

21.11.2021

Po zverejnení môjho posledného blogu, keďže bol vymazaný z hlavného zoznamu údajne kvôli porušeniu zásad osobného blogu, som sa v nasledujúcom článku vyjadril, že tu končím. Nestalo sa tak, keďže tú donebavolajúcu faloš nedokážem prehliadať. Je síce množstvo blogovacích platforiem, ale rozhodol som sa, že tu zostávam a liberálnym extrémistom rôznym kaktusíkom [...]

Príďte 17. 11. na protesty!

13.11.2021

V týchto neuveriteľne pohnutých časoch je výrok M. R. Štefánika nanajvýš aktuálny. “Kto si myslí, že mu slobodu druhí vybojujú, ten jej nie je hoden.” Ide o prelomový dátum, ktorý rozhodne o našich životoch, o našej budúcnosti, o tom či Slovensko sa vymaní spod tyranie krutovlády, alebo všetko ostane po starom a pokračujúca kovidiktatúra nadobudne charakter toho [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 94094x
Priemerná čítanosť článkov: 3035x

Autor blogu

Kategórie