Založ si blog

Jednoduchí a zákerní kovidokrati. Už to schytali aj reštaurácie.

Nestačím sa čudovať. Skutočne nás naši vládni predstavitelia a tzv. odborníci majú až za takých hlupákov? Nový kovid automat je toho dôkazom. Takže zopár myšlienok k pravidlám otvárania reštaurácií:

Ak reštaurácia povolí vstup len zaočkovaným, môže byť úplne otvorená. Reštaurácie, ktoré povolia vstup pre testovaných alebo tých, čo prekonali ochorenie, môže otvoriť nanajvýš terasu. A nakoniec reštauráca, ktorá nebude kontrolovať kovid preukaz, bude môcť predávať len cez okienko!

Milí majitelia reštaurácií, myslíte si, že tu ide o vaše blaho a že vám týto farmalobisti urobili službičku? Nie! Alibisticky sa vyzuli zo svojej zodpovednosti a hodili ju na Vás. Veď, aký by bol rozdiel v tom, keby jasne povedali, napr. že do reštaurácie môžu vstúpiť len zaočkovaní a ostatní môžu dostať jedlo len cez okienko? Samozrejme ani toto nie je riešenie, ale oni nemajú gule vytvoriť ani takéto banálne pravidlo. Miesto toho vytvárajú reštaurácie pre očkovaných a okienka pre neočkovaných. Nestačí, že rozdeľujú ľudí, začali rozdeľovať aj podniky a ich majiteľov. Je očividné, že tu neide o záchranu ekonomiky, ale o ďalšiu segregáciu a rozdeľovanie spoločnosti.

Citujem z článku Pravdy: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/597181-konecne-sa-dozvieme-aky-bude-novy-covid-automat/

„Prevádzkovatelia reštaurácií budú mať v rukách tiež pomerne veľkú moc. Sami sa rozhodnú, koho obslúžia. Ak sa rozhodnú pre plne zaočkovaných, nemali by pre prevádzku platiť takmer žiadne obmedzenia.” – TOTO JE AKÝ OXYMORON ????????????????

Prestavme si hypoteticky situáciu, že všetky reštaurácie v meste sa rozhodnú pre variantu, že budú kontrolovať a púšťať len zaočkovaných. Kto bude znevýhodnený? Samozrejme že neočkovaní. A naopak, ak by všetky reštaurácie otvorili pre všetkých? V tom prípade očkovaní sú znevýhodnení, pretože si nemôžu ísť pohodlne sadnúť na jedlo, namiesto toho budú musieť ponížene čakať pred okienkom v rade s neočkovanými. O čo tu ide? JE TO ZJAVNÉ ROZDEĽOVANIE.

V okolí sa čoraz častejšie stretávam s očkovanými, ktorí zdieľajú rovnaký názor s neočkovanými a to je očkovanie na princípe dobrovoľnosti. A týto ľudia to vidia, pretože je to zjavné, neprehliadnuteľné. Neide o zdravie jednotlivca, spoločnosti, neide o oživenie ekonomiky, naopak ide o rozdeľovanie a likvidáciu ekonomiky.

Ak si dnes ľudia odmietajú pichnúť do seba tú tzv. očkovaciu látku, je isté že väčšina týcho ľudí sa nenechá „motivovať” sedením v reštaurácii. O očkovacej lotérii nehovoriac. Preto naša vláda a „odborníci” sú mimo! Oni sú buď takí slepí, alebo jednoduchí, už to neviem ani nechcem škaredšie nazvať. Veď nás ženú do kúta, nás ktorí nepodliehame fakenews z fakestreamu, pretože si opovažujeme používať vlastný rozum. Ale toto nevidia, že ak budeme v kúte odkiaľ niet úniku, tak to bude mať vážne následky na fungovanie spoločnosti? To znamená, že sú tak jednoduchí? Alebo sú zákerní a cieľom je práve to, aby tu došlo k nepokojom? Môj názor že aj, aj. Ale ich sa to bude tiež týkať. Nebudú tu naveky. Procesy, ktoré spustili a ak ich nezastavia, sú samodeštrukčné a zomelú aj ich. Toto by si mali Heger a spol. vrátane tých tzv.“odborníkov“ uvedomiť.

Je na nás, všetkých, očkovaných aj neočkovaných, aby sme sa konečne spamätali a uvideli, čo je za tým. A to nie je zdravie ani ekonomika, ale nič iné ako rozdeľovanie spoločnosti, vytváranie chaosu a neobmedzené zisky bigpharma a ich prisluhovačov.

Držím sa pravidla, pokiaľ nebude preukázané, že vakcína je bezpečná a úplne schválená skutočnými relevantnými autoritami, MŇA ZAOČKUJÚ LEN V REŤAZIACH A MOJE DETI LEN CEZ MOJU MŔTVOLU!

 

Zakázať názor, zrušiť diskusie

28.04.2022

Ak má byť priestor pre diskusiu otvorený len vyhovujúcim názorom, potom vôbec nemá význam viesť akúkoľvek diskusiu. A keďže sa nachádzame v stave, kedy sa diskusie povoľujú selektívne – sú témy o ktorých je možné diskutovať a sú také, o ktorých je to nežiadúce, alebo sú v diskusiách zablokované respektíve vymazané nežiadúce a nepohodlné názory, úprimné [...]

Pán Makara z RTVS, kde kúpim taký respirátor? A za toto platíme koncesionárske poplatky?

21.11.2021

Po zverejnení môjho posledného blogu, keďže bol vymazaný z hlavného zoznamu údajne kvôli porušeniu zásad osobného blogu, som sa v nasledujúcom článku vyjadril, že tu končím. Nestalo sa tak, keďže tú donebavolajúcu faloš nedokážem prehliadať. Je síce množstvo blogovacích platforiem, ale rozhodol som sa, že tu zostávam a liberálnym extrémistom rôznym kaktusíkom [...]

Príďte 17. 11. na protesty!

13.11.2021

V týchto neuveriteľne pohnutých časoch je výrok M. R. Štefánika nanajvýš aktuálny. “Kto si myslí, že mu slobodu druhí vybojujú, ten jej nie je hoden.” Ide o prelomový dátum, ktorý rozhodne o našich životoch, o našej budúcnosti, o tom či Slovensko sa vymaní spod tyranie krutovlády, alebo všetko ostane po starom a pokračujúca kovidiktatúra nadobudne charakter toho [...]

Joe Biden, prezidentské voľby

Izraelská ofenzíva v Gaze nie je genocídou, uviedol Biden

21.05.2024 06:46

ICC požiadal o vydanie zatykačov na Benjamina Netanjahua a vodcov Hamasu.

vojna na Ukrajine, MI-8, Charkov

ONLINE: USA ďalších vojenských inštruktorov Kyjevu nepošlú, Ukrajina opäť udrela Rusom na sklady paliva

21.05.2024 06:00, aktualizované: 07:06

Spojené štáty mali až do začiatku ruskej invázie vo februári 2022 na Ukrajine až 150 vojenských inštruktorov.

France Prison Break

Macron vzdá hold zabitým strážcom, podarí sa dolapiť najhľadanejšieho Francúza?

21.05.2024 06:00

Vo Francúzsku nasadili až 350 kriminalistov do pátrania po recidivistovi, ktorého pri krvavej prestrelke vyslobodila skupina maskovaných mužov.

radičová, ódor, heger

Bývalí premiéri pre Pravdu: Strelec pred domom, žiletka, nábojnica i vyhrážky smrťou. Agresivitu treba odstrániť

21.05.2024 06:00

Kým doteraz to ostalo len pri vyhrážkach či nábojniciach v obálke, stredajší atentát zmení Slovensko navždy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 94415x
Priemerná čítanosť článkov: 3046x

Autor blogu

Kategórie