Založ si blog

Priznanie 3 – Padni komu padni. Igorovi nie a nie, kovid to istí

Včera začala najväčšia logistická operácia samostatného Slovenska. Pilotné testovanie má prispieť k tomu, aby ostré celoplošné testovanie prebehlo bez sebemenších problémov a vďaka jeho výsledkom mohli kompetentné orgány prinášať rozhodnutia, ktorými budú môcť efektívne eliminovať smrtiaci vírus. Takto nejak vyznieva oficiálne stanovisko premiéra a jeho partaje, ministrov, súdruhov vládnej koalície a ďalších členov všetkých tých orgánov, ktoré majú chrániť občanov Slovenska pred “smrtiacou hrozbou”. Nuž, nech sa páči. Ak si národ, alebo jeho časť myslí, že celoplošné testovanie nás ochráni pred druhou, treťou, … dvadsiatou vlnou kovidu, tak sa týto ľudia veľmi mýlia. Vírus je medzi nami a musíme sa s ním naučiť žiť.

Pod rúškom strachu a smrtiacej hrozby, vymysleli naši páni huncútstvo, aké nemá páru. Na túto tému už bolo veľa napísaného, hoci v mainstreame táto kauzička nie je až tak pranierovaná, informácie súvisiace s (ne)verejným obstarávaním na antigénové testy trnavskej firmičky s dlhom voči sociálnej poisťovne sa dostali k širokej verejnosti. Dnes sa v alternatívnych médiách objavili nové informácie, totiž, že manželka premiéra Paulína Matovičová mala v minulosti spoločne sedieť v manažmente súkromnej bilingválnej školy BESST s konateľom Petrom Krajčovičom, ktorý je zároveň aj jeden z majiteľov Eurolab Lambda, od ktorej štát nakúpil testy v hodnote 40 mil eur .

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/24/na-matovica-pada-podozrenie-z-obrovskej-korupcie/

https://static1.squarespace.com/static/59807c84f5e231e59a70e609/t/5a743c0f71c10b650e02bdb7/1517567053940/Vyhodnocovacia+spr%C3%A1va+2016-2017_nova.pdf

Náhodička, hmm… Avšak sám Igor Matovič nie raz vyhlásil, že politici by mali čo i len pri menších podozreniach odstúpiť.

https://www.youtube.com/watch?v=uW5dMDTsr1k

Myslel tým asi len tých, ktorí s ním nesúhlasia a sú v opozícii.

Väčšina z nás sa už určite stretla s takými típkami podivného výrazu, čo chaoticky behajú s kufríkom na parkovisku Tesca alebo Kauflandu. Príde za Vami tento človiečik a potichu sa prihovorí, že má špičkovú značkovú vŕtačku, pre Vás len za 50 eur. Keď ho odmietnete, ten neprestáva dobiedzať, ponúkne ju za 40, potom za 30 eur. Nastúpite do auta, vopchá sa Vám do dverí, ste radi že ste zdrhli pred otravou, ale ešte aj potom vám klope na okno. Nakoniec keď odchádza vám vynadá do k*****v, čo ste si to dovolili a ohrdli ste jeho ponukou, na ktorú krvopotne svojou tvrdou prácou musel zarobiť.

Presne takto mi príde Igorov megabiznis, len o “čosi väčších” rozmerov. Celoštátne testovanie pod zámienkou záchrany ľudských životov, “zadarmo” pre všetkých, keď odmietneš vynadajú ti do múdrosráčov a konšpirátorov. On a jeho ansábel, museli zdĺhavými, utajovanými rokovaniami dospieť k najťažším rozhodnutiam v ich životoch. Veď je to povinnosť štátu, chrániť životy svojich občanov, preto nakúpili kovid testy zo štátnych peňazí… Naozaj?

Nakoniec len taká básnická otázka: kúpili by ste tú superlacnú špičkovú vŕtačku od toho “chudáčika” na parkovisku hypermarketu? Ak áno, páči sa, testy na vás čakajú a pán premier vás určite pochváli. Nám ostatným vynadá do nezodpovedných bláznov a konšpirátorov, možno k tomu ako bonus dostaneme nejaké represie. Čoho sa ešte dočkáme? Kedy sa slovákom už konečne otvoria oči?

Zakázať názor, zrušiť diskusie

28.04.2022

Ak má byť priestor pre diskusiu otvorený len vyhovujúcim názorom, potom vôbec nemá význam viesť akúkoľvek diskusiu. A keďže sa nachádzame v stave, kedy sa diskusie povoľujú selektívne – sú témy o ktorých je možné diskutovať a sú také, o ktorých je to nežiadúce, alebo sú v diskusiách zablokované respektíve vymazané nežiadúce a nepohodlné názory, úprimné [...]

Pán Makara z RTVS, kde kúpim taký respirátor? A za toto platíme koncesionárske poplatky?

21.11.2021

Po zverejnení môjho posledného blogu, keďže bol vymazaný z hlavného zoznamu údajne kvôli porušeniu zásad osobného blogu, som sa v nasledujúcom článku vyjadril, že tu končím. Nestalo sa tak, keďže tú donebavolajúcu faloš nedokážem prehliadať. Je síce množstvo blogovacích platforiem, ale rozhodol som sa, že tu zostávam a liberálnym extrémistom rôznym kaktusíkom [...]

Príďte 17. 11. na protesty!

13.11.2021

V týchto neuveriteľne pohnutých časoch je výrok M. R. Štefánika nanajvýš aktuálny. “Kto si myslí, že mu slobodu druhí vybojujú, ten jej nie je hoden.” Ide o prelomový dátum, ktorý rozhodne o našich životoch, o našej budúcnosti, o tom či Slovensko sa vymaní spod tyranie krutovlády, alebo všetko ostane po starom a pokračujúca kovidiktatúra nadobudne charakter toho [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 94057x
Priemerná čítanosť článkov: 3034x

Autor blogu

Kategórie