Založ si blog

Sprisahanie proti Trumpovi v prezidentských voľbách USA – POTVRDENÉ! ! !

Vo významnom mienkotvornom časopise TIME, protežovaná mainstreamová novinárka Molly Ball podrobne opísala detaily tieňovej kampane proti Trumpovmu znovuzvoleniu do úradu prezidenta USA. V článku sa píše o „sprisahaní, ktoré ochránilo americkú demokraciu“. Výrokmi ako: „Trump mal do istej miery pravdu. Za kulisami bolo odhalené sprisahanie“ je potvrdením všetkých „konšpirácií“, z ktorých Trumpa a jeho voličský tábor obviňovali a diskreditovali ich takmer všetky „demokratické“ mainstreamové médiá.

Článok je dosť rozsiahli, preto vypichnem len niekoľko dôležitých častí.

Tieňová kampaň bola kampaňou elitných predstaviteľov korporátneho sektora, obchodnej komory, najväčšej odborovej organizácie  AFL-CIO, big tech spoločností, ľavicových a liberálnych organizácií a združení (napr. Planned Parenthood,  Greenpeace, MoveOn, atď.). Hlavným stratégom kampane bol Mike Podherzer, niekdajší zakladateľ analytických inštitúcií Analyst, Catalyst, a súčasný prezident odborárskeho združenia AFL-CIO. Neúnavnou činnosťou zúčastnených strán, zdĺhavými analýzami a think-tankovými aktivitami zadefinovali sériu opatrení, ktoré pred aj počas tieňovej kampane zrealizovali a viedli k všemožnej „záchrane demokracie v USA“.

Najčastejšie spomínané opatrenia: hlasovanie korešpondenčnými lístkami a masívne presviedčanie voličov hlasovať poštou, filtrácia a obmedzovanie šírenia „dezinformácií“ na sociálnych sieťach, verbovanie spočítavačov hlasov, ovplyvňovanie republikánskych kongresmanov, atď, atď.

Na záver len toľko: ak má byť politický súboj súbojom malej skupiny Trumpovcov proti kolosálnemu megaspolku zloženého a financovaného najsilnejšími a najvplyvnejšími organizáciami a korporáciami a k tomu podporovaný všetkými mienkotvornými médiami a sociálnymi sieťami, hovoriť o férových „demokratických“ voľbách je absolútny nonsens. Ich boj za „demokraciu“ nedemokratickými spôsobmi nie je ničím iným, len postupným, plazivým zavádzaním globálneho liberálneho fašizmu.

 

Zdroj:

https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/

Zakázať názor, zrušiť diskusie

28.04.2022

Ak má byť priestor pre diskusiu otvorený len vyhovujúcim názorom, potom vôbec nemá význam viesť akúkoľvek diskusiu. A keďže sa nachádzame v stave, kedy sa diskusie povoľujú selektívne – sú témy o ktorých je možné diskutovať a sú také, o ktorých je to nežiadúce, alebo sú v diskusiách zablokované respektíve vymazané nežiadúce a nepohodlné názory, úprimné [...]

Pán Makara z RTVS, kde kúpim taký respirátor? A za toto platíme koncesionárske poplatky?

21.11.2021

Po zverejnení môjho posledného blogu, keďže bol vymazaný z hlavného zoznamu údajne kvôli porušeniu zásad osobného blogu, som sa v nasledujúcom článku vyjadril, že tu končím. Nestalo sa tak, keďže tú donebavolajúcu faloš nedokážem prehliadať. Je síce množstvo blogovacích platforiem, ale rozhodol som sa, že tu zostávam a liberálnym extrémistom rôznym kaktusíkom [...]

Príďte 17. 11. na protesty!

13.11.2021

V týchto neuveriteľne pohnutých časoch je výrok M. R. Štefánika nanajvýš aktuálny. “Kto si myslí, že mu slobodu druhí vybojujú, ten jej nie je hoden.” Ide o prelomový dátum, ktorý rozhodne o našich životoch, o našej budúcnosti, o tom či Slovensko sa vymaní spod tyranie krutovlády, alebo všetko ostane po starom a pokračujúca kovidiktatúra nadobudne charakter toho [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 94184x
Priemerná čítanosť článkov: 3038x

Autor blogu

Kategórie