Založ si blog

Opozícia by sa mala spojiť. Kovidofašizmus nás čochvíľa prevalcuje. Je najvyšší čas.

Tlačia nás do kúta. Rozdeľujú nás na očkovaných a neočkovaných, na tých jediných správnych odborníkov a hoaxerov, na zaostalých a progresívnych. Klamú celý národ, že protest bol proti očkovaniu, pretože bol za dobrovoľné očkovanie, čo je sakra rozdiel! V oboch táboroch sa nájdu užitoční idioti, ktorí si uzurpujú jediný správny názor. Zrovna pred chvíľou mi vyskočilo video od Martina Jakubca a nestačil som sa čudovať. Každý súdny človek, hoc aj neviem ako zarytý antivaxer sa musí od takýchto magorov dištancovať a nieto ešte podporovať! Takýto práve rozoštvávajú nálady medzi ľuďmi a rozdeľujú spoločnosť. O čo je tento magor lepší od tých takzvaných odborníkov? No urobím tuto tomuto Martinovi trochu „reklamu“ ale verím, že väčšina normálnych ľudí takto nerozmýšľa. Tvrdí že sú ľudia rozdelení, že vláda diskriminuje ľudí, že je to hrozné a on robí to isté. Bez akýchkoľvek dôkazov šíri (zámerne nepoviem bludy, pretože pokiaľ to nie je dokázané vedecky nemôže to byť ani dokázané) kontroverzné dohady o tom, že očkovaní vylučujú mikročastice, ktoré sú nebezpečné pre neočkovaných. Že očkovaní sú nebezpeční pre neočkovaných a máme sa od nich strániť, že prinášajú smrť a iné silné obvinenia. Robí to isté, čo opačná strana len v ružovom. Nehovoriac o tom, že práve jeho cieľová skupina fanúšikov sú starší ľudia a mnohí možno už aj zaočkovaní. Uvedomuje si to tento chorý človek aké následky môžu mať jeho jedovaté reči? Áno, kritizujem práve zarytého antivaxera, hoci ja som za absolútne dobrovoľné očkovanie a očkovanie proti kovidu ja osobne odmietam, ale je potreba upozorniť aj na takéto nežiadúce javy, aby sme neuleteli do extrému. Množstvo ľudí, chcem veriť že väčšina, bez ohľadu na to, či sú zaočkovaní (dobrovoľne alebo podnátlakom rôznych okolností) alebo sa nechcú očkovať, vie čítať medzi riadkami a dištancujú sa od extrémistov typu Schutz na jednej strane a Jakubec na strane druhej.

Rozdeľovanie spoločnosti žiaľ tvrdo zasiahlo aj národné sily a opozíciu. Dnes, v tomto marazme nie je zrnko času na žabomyšie vojny, hašterenie a nezmyselné obviňovanie jeden druhého z minulosti. Dnes je jediným nepriateľom vláda riadená z americkej ambasády, farmalobby a fakestream. Dnes ak si vážená opozícia myslí, že si musí uspokojovať ego silnými rečami na tlačovkách, kde doslova a dopísmena si fakestream s nimi vytiera prdel, tak sú v hlbokom omyle. Nikdy v histórii Slovenska nebola sloboda jednotlivca tak ohrozená ako dnes. Právo a spravodlivosť sú doslova ušliapané a namiesto nich nám tu z fakestreamu vyskakujú bábky cudzích mocností, pochybní vedci, farmakolobbisti, ktorí povýšili pravdu na roveň nepodarenej karikatúry. Vážení národní opoziční politici, pán Fico, Uhrík, Kotleba, Taraba, Danko, ale aj mimoparlamentný Róbert Švec, Harabín, aktivisti Šoun, Marček a mohol by som pokračovať. Kde je vaša jednota? Kedy sa konečne spojíte a zabojujete za národ a občanov Slovenska? Nie je najvyšší čas odhodiť vaše egá a povedať si, že ok, ak nevieme to urobiť sami, sadneme si za spoločný stôl a zjednotíme sily? Príkladov z minulosti je množstvo. Spojte sa, odhoďte svoje namastené egá a navrhnite jedného lídra, ktorý povedie širšiu koalíciu národných síl. Dám Vám aj niekoľko tipov: Žiaľ Peter Švec už nie je medzi nami, on mal na túto pozíciu najlepšie predpoklady. Ale sú tu iní skvelí apolitickí, národne orientovaní, konzervatívni a uvedomelí ľudia: Ján Baránek, Peter Kohút, Roman Michelko, René Balák, Peter Weis , Ján Lakota a ďalší. Ak sa nič neudeje a opozícia sa nebude vedieť medzi sebou dohodnúť, bude to znamenať váš i náš koniec. Ukončite tento marazmus, spojte sa a nájdite vhodného spoločného lídra, ktorý prevezme zodpovednosť a zastaví tento rútiaci sa vlak do istej záhuby!

Nemá význam opisovať a kritizovať vládu prisluhovačov cudzích záujmov. Všetci ľudia so zdravým rozumom ich už prekukli a tí čo nie, sú buď excelentne honorovaní, alebo premotivovaní zväzáci, prípadne, žiaľ a tých je asi drvivá väčšina, naivní ľudia, ktorí uverili tej horde klamstiev, ktorá sa valí z nášho fakestreamu.

Ľudia, bdejte. Nenechajte sa zlomiť! Nenechajte si vziať slobodu! Tlačte na opozíciu, lebo zajtra už možno bude neskoro.

Na záver sa ešte chcem poďakovať blogerom Devana, Elena Istvaniova, Roman Bednár, Ferro, Gabo a ďalší, ktorí i keď nie vždy súhlasím so všetkými ich názormi, robia výbornú osvetu a prinášajú nám veľmi dôležité a užitočné informácie a úvahy.

Zakázať názor, zrušiť diskusie

28.04.2022

Ak má byť priestor pre diskusiu otvorený len vyhovujúcim názorom, potom vôbec nemá význam viesť akúkoľvek diskusiu. A keďže sa nachádzame v stave, kedy sa diskusie povoľujú selektívne – sú témy o ktorých je možné diskutovať a sú také, o ktorých je to nežiadúce, alebo sú v diskusiách zablokované respektíve vymazané nežiadúce a nepohodlné názory, úprimné [...]

Pán Makara z RTVS, kde kúpim taký respirátor? A za toto platíme koncesionárske poplatky?

21.11.2021

Po zverejnení môjho posledného blogu, keďže bol vymazaný z hlavného zoznamu údajne kvôli porušeniu zásad osobného blogu, som sa v nasledujúcom článku vyjadril, že tu končím. Nestalo sa tak, keďže tú donebavolajúcu faloš nedokážem prehliadať. Je síce množstvo blogovacích platforiem, ale rozhodol som sa, že tu zostávam a liberálnym extrémistom rôznym kaktusíkom [...]

Príďte 17. 11. na protesty!

13.11.2021

V týchto neuveriteľne pohnutých časoch je výrok M. R. Štefánika nanajvýš aktuálny. “Kto si myslí, že mu slobodu druhí vybojujú, ten jej nie je hoden.” Ide o prelomový dátum, ktorý rozhodne o našich životoch, o našej budúcnosti, o tom či Slovensko sa vymaní spod tyranie krutovlády, alebo všetko ostane po starom a pokračujúca kovidiktatúra nadobudne charakter toho [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 94199x
Priemerná čítanosť článkov: 3039x

Autor blogu

Kategórie